Работни Групи

Во рамките на EHEDG, неколку стотини експерти од прехранбената индустрија, производителите на опрема за прехранбена индустрија и академијата се организирани во Работни Групи каде ги споделуваат своите знаења.

Овие тимови на експерти се одговорни за изготвување на EHEDG водичи. Секоја Работна Група е одговорна за својата област на експертиза, а во секоја област се дефинираат определени и специфични теми.

  

Upon request of our major member company Mondeléz, EHEDG is pleased to announce the above vacancy which requires a strong hygienic equipment and...

Read more

Working Group on Foreign Bodies started in February 2017

Read more

EHEDG re-started its Working Group on Meat Processing

Read more

In recent years many publications referred to "oil" found in food. The problem was associated to mineral oil and the terms MOSH and MOAH, and...

Read more

Available since May 2016: EHEDG Guideline Doc. 43 on Hygienic Design of Belt Conveyors for the Food Industry

Read more